maandag 29 juni 2015

Lifestyle - Javaans eten -

Wij hebben het weekend goed afgesloten. Heerlijk gegeten bij het Javaans eetcafé in Groningen. Erg lekker! Als je binnen komt vallen direct de katten van houtsnijwerk op. Deze houtsnijwerken staan door het hele eetcafé heen. De rekening wordt zelfs gebracht in een mini houtsnijwerk van een kat. Hierin is een gleufje gemaakt waar de rekening tussen gestopt is. Erg leuk bedacht.Er is ruime keuze uit diverse rijstschotels. Wij hadden onder andere:

Javaans eetcafé saté schotel (saté werd apart geserveerd)

Nasi Ramas
Udang Goreng

De toetjeskaart is divers. Pisang goreng, ijspalet, spekkoek, kelepon, kwee dadar. Helaas was de pisang goreng uitverkocht :-( 
Mijn 2e keus was de kwee dadar. Gelukkig geen verkeerde keuze. Het is een pannenkoekje gevuld met Gula Djawa (Javaanse palmsuiker). Ik dacht dat dit erg zoet zou zijn, maar valt heel erg mee. 

Kwee Dadar

Oeps, eigenlijk iets te veel gegeten.. maar het was allemaal zoooo lekker.... mmmm. Nog even op de bank YouTube filmpjes kijken, het eten laten zakken en daarna naar bed. 

Tot de volgende keer,

Frances 

 Tip: Kijk af en toe op de site van Groupon. Daar kun je soms kortingsbonnen kopen. Dan kun je voor een leuk prijsje eten bij het Javaans eetcafé.
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig