donderdag 23 juli 2015

Beauty - Passion for Pink! Lipstick en nagellak combinatie -

Een mooie nagellak en lipstick maakt een outfit af. Op dit moment gebruik de kleur roze. Lekker zomers en vrolijk.Beide producten gebruik ik al een tijdje. Zoals jullie wellicht weten ben ik echt een nagellak freak en vooral de lakjes van Chanel spreken mij aan. De verpakking is chique en heeft een goed formaat.
De kwast is klein en dun. Ideaal voor kleine nagels. Pink Tonic 619 is een diep roze dekkende kleur die in 1 laag perfect aan te brengen is en droogt snel. De lakjes zijn niet goedkoop. Bij de Ici Paris hebben ze eens in de zoveel weken de aanbieding, bij aankoop van 2 nagellakjes 40% korting. Dit is leuk om met een vriendin te delen.


Als bijpassende lipstick gebruik ik de Rouge Automatique 165 van Guerlain. Een volle roze kleur. De lipstick heeft een creamy textuur en geeft een goede dekking. Het valt mij op dat de lipstick goed blijft zitten ondanks de creamy textuur. Ik bedoel hiermee dat de lipstick iets vettig is. Dit vind ik zelf fijne lipsticks om te gebruiken maar een nadeel is dat ze snel vervagen. Echter valt dat bij deze lipstick ontzettend mee. Ik zag dat de kleur 165 moeilijk verkrijgbaar is. De kleur 166 kom in de buurt en is verkrijgbaar bij Ici Paris


De verpakking is heel mooi, met een schuifknop kun je de lipstick eruit schuiven. Ik merk wel dat bij gebruikt de stick volledig uitgeschoven moet zijn. Anders kun je niet goed zien waar je de lipstick smeert. (dan zit de verpakking ervoor) Waarschijnlijk krijg je hier problemen mee als de lipstick korter wordt.

Welke kleurcombo gebruiken jullie?

XOXO

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig