donderdag 16 juli 2015

Beauty - Favorieten van deze zomer -

Elk seizoen wissel ik wel van beauty producten. Ander kleurtje nagellak, douchegel, geurtje enz. Omdat het nu zomer is leek het mij leuk om mijn Beauty Summer Favourites met jullie te delen.

Deze geur doet mij denken aan de zon, bloemen en fruitige sangria. In mijn tas heb ik een travelo in de kleur goud die ik steeds met deze geur bijvul.

Chanel 707 Mediterranée
Chanel 619 Pink Tonic
Beide kleuren vind ik prachtig. 1 laagje aanbrengen is voldoende. Het kwastje is dun. Dit is prettig voor kleine nagels zoals ik dat heb. Beide lakjes heb ik bij de ICI Paris gekocht in Groningen. Ik zou wel aanraden eerst de kleur te proberen en kijken of het bij je past.

Deze poeder is multifunctioneel. Ik gebruik de poeder als bronzer, contouren en als blush. Echt ideaal voor op vakantie. Ik heb de kleur 03 brunettes naturel. De kwast is goed te gebruiken in combinatie met deze poeder.  De kwast wordt met dop geleverd dus ook ideaal voor mee op vakantie of in de tas.
Chanel rouge allure Gloss no18 Séduction
Philosophy coconut frosting
WAUW.. Deze rood/roze lipgloss is echt geweldig. Naast een prachtige verpakking smeert de gloss goed uit en blijft deze voor een gloss best lang zitten. Nadeel is dat de gloss afgeeft op je glas en dat je haren erin blijven plakken. Maar volgens mij is dit bijna bij elke gloss en herkenbaar probleem. De coconut lipgloss van Philosophy is ook erg fijn, ruikt lekker en geeft een mooie kleurloze glans op je lippen.


In de zomer gebruik ik het liefst een dagcrème met SPF (sun protection factor). Al een tijdje ben ik fan van de gezichtsverzorging van Yves Rocher. Naast een serum, dagcrème, reinigingswater en facewash heb je nog meer producten uit deze lijn. In de link vinden jullie meer informatie. De Yves Rocher winkels verkopen van deze lijn ook handige mini's voor mee op vakantie. Super handig.


Naast goede gezichtsverzorging heeft de Yves Rocher ook heerlijke douchegels. Bijna alle geuren zijn lekker. Monoï de Tahiti is absoluut een topper en ruikt naar ZOMER! De geur komt van de Tiaré Tahiti(bloemsoort) Monoï betekend geparfumeerde olie. Ik gebruik de douchegel soms in combinatie met de bijpassende bodymist en parfum. Dan blijft de geur het langst hangen. De geur van enkel de douchegel is niet overheersend dus je kunt daarnaast een andere eigen parfum gebruiken in plaats van de Monoï de Tahiti parfum.
Ook dit is een ware musthave voor de zomer (eigenlijk een musthave voor het hele jaar) Ik zweer bij deze deo's. Het is net of er een onzichtbaar laagje onder je oksel komt die je niet voelt of ziet en die alles absorbeert. De stick en spray zijn verkrijgbaar in diverse geuren.

Wat zijn jullie beauty summer favourites?

Liefs,

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig