dinsdag 28 juli 2015

Beauty - Sunkissed vakantie kleurtje -

Het is zomervakantie. Om je heen merk je dat vrienden familie en collega's op vakantie gaan. Wellicht ga jij zelf ook nog weg? Bijna iedereen zoekt de zon op en met een beetje geluk kan dit ook in Nederland. Ik probeer elke zomer weer mijn "gebruinde" sunkissed vakantie kleurtje zo lang mogelijk te behouden. Vooral als je zoals ik niet snel verkleurt wil je natuurlijk je vakantie glow het liefst nooit meer kwijt.Voorbereiding.
Om mijn huid voor te bereiden ga ik een paar keer onder de zonnebank voordat ik op vakantie ga. Als je nog nooit onder de zonnebank bent geweest zullen ze in de zonnestudio je huid analyseren en aangeven hoe je het beste kunt beginnen. Ik verbrand snel en wordt moeilijk bruin. (dit was 6 jaar geleden) Ik ben begonnen met een zonnebank kuur en nu verbrand ik veel minder snel, helaas duurt het nog wel lang voordat ik bruin word. Het gebruik van de zonnebank mij geholpen om meer van de zon te kunnen genieten. Voorheen wilde ik altijd in de schaduw zitten omdat ik gewoon niet tegen de zon kon. Bij het gebruik van de zonnebank is een goede crème een must. Ik gebruik Australian Gold KissKiss.
Tijdens je vakantie.
Smeren, smeren en nog eens smeren. Gebruik altijd een goede bescherming voor de zon. Zonder spf in de zon liggen is geen aanrader. Dit is niet goed voor je huid. Hoe beter jij je huid verzorgt tijdens het zonnen, hoe langer de kleur blijft zitten.
Gebruik s'avonds altijd een goede aftersun. Dit geeft een verkoelend effect en voedt de huid. Lancaster heeft een aftersun tan maximizer.
Dit product bevat Tan Activator Complex (TAC). Dit zorgt voor langdurige afgifte van melanine (pigment) aan de huid. Dit geeft jou kleurtje een extra boost, alsof je nog steeds in de zon zit. De hydraterende formule helpt het herstel proces van de huid na het zonnen en verkleint de kans op vervellen.


Als je weer thuis bent.
Blijf altijd smeren. Thuis aangekomen gebruik ik nog een paar dagen de tan maximizer tot deze op is. Daarna stap ik over op een andere bodylotion. De Therme Lomi Lomi bodylotion is heerlijk en een goede opvolger om te gebruiken. In deze lotion zit Noni verwerkt. Noni verzacht en kalmeert de huid.

Gebruikte producten:

Australian Gold - KissKiss 
Lancaster - Sun beauty spf 15
Lancaster - Tan maximizer
Therme - Lomi Lomi Body Melt

Koop voor je zonnebrand en aftersun geen groot verpakkingen als je weet dat ze niet op gaan tijdens je vakantie. Over het algemeen zijn deze producten ongeveer 1 jaar houdbaar. Om eerlijk te zijn heb ik tubes gebruikt die al langer open waren. Naar mijn idee werkten ze nog prima. Maar neem geen risico!! Het is toch leuk om elk jaar weer een nieuwere versie of ander merk zonnebrand en aftersun te proberen?!

XXX

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig