zaterdag 4 juli 2015

Lifestyle - Zonnige zaterdag -

Een dag vol ZON. Ik geniet volop van dit weer. Hier krijg ik een zomer/vakantie gevoel van. Voordat het echt warm wordt eventjes over de Vismarkt wandelen en onze fruitschaal vullen. Met dit weer is een frisse fruitsalade altijd lekker om te eten. We hebben bananen, meloen, wilde perziken, abrikozen en kersen gekocht.Elke keer als ik over de markt wandel kijk ik mn ogen uit. Zoveel soorten fruit, groente, noten, vis, brood... Het liefst koop ik van alles wat, om thuis te proeven. Het ruikt allemaal zo heerlijk. Vandaag kunnen we het niet laten. Een broodje garnalen en een portie kibbeling als ontbijt. Onze zaterdag begint goed.


Daarna de boodschapjes naar huis gebracht en een stuk gereden op de scooter. Dat windje is heerlijk en verkoelt een beetje. Als afsluiting een ijsje bij Hollander aan het begin van het Stadspark.


Vanavond zijn we uitgenodigd voor een tuinfeest.
Nu begint het dilemma.. Wat zal ik aantrekken??

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig