vrijdag 7 augustus 2015

Beauty - Chanel Mediterranée -

Een andere favoriet deze zomer is Mediterranée. De naam past perfect bij deze warme en toch ook frisse kleur. Deze kleur kan bij een sportieve outfit gedragen worden maar past absoluut ook bij een mooie zwarte avondjurk. Kortom deze kleur is goed te combineren met je outfit overdag en s'avonds. Hoe bruiner je handen hoe meer de blauwe kleur tot zijn recht komt. De kleur is dekkend genoeg en 1 laagje is voldoende. Chanel zelf geeft aan dat 2 lagen het beste resultaat geven. Het verschil is zo minimaal dat de tijd van het drogen en nogmaals lakken het mij niet waard is.

Deze nagellak is te koop bij Ici Paris en Douglas. Ik weet dat ik in herhaling val, maar de lakjes van Chanel zijn niet goedkoop. Wacht daarom tot Ici Paris de korting 40% korting bij aankoop van twee nagellakjes heeft. Een keer in de zoveel tijd hebben ze deze actie. 
Dan kost een potje ongeveer €13,- per stuk. Leuk om direct 2 kleurtjes voor jezelf te kopen of met iemand te delen.Mediterranée 707 is onderdeel van de Chanel Collection Méditerranée (zomer collectie 2015). In deze collectie zitten nog 3 andere kleuren lakjes. Welke is jullie favoriet? 


Happy friday,

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig