dinsdag 4 augustus 2015

Beauty - Een ode aan Elizabeth Arden Eight Hour Cream -

Over de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden wordt ontzettend veel geschreven.... Waarom? Het product bestaat al meer dan 80 jaar en nog steeds is deze crème niet uit de winkels en beauty wereld te denken.... waarom? Hier is maar 1 antwoord mogelijk: 

HET IS DE MEEST MULTIFUNCTIONELE CRÈME OP AARDE.

Je hoeft het woord Eight Hour Cream maar in te toetsen op Google en honderden pagina's met reviews en verkooppunten komen naar voren. Ik dacht, dan kan mijn pagina er ook nog wel bij! Over het ontstaan en ingrediënten zal ik niet al te veel over vertellen. (zie hits op Google). 

Een aantal jaren geleden kwam mijn vriendin met een klein potje van blik aanzetten. Dit was Eight Hour Cream speciaal voor de lippen. Ik bracht dit aan en het eerste wat ik dacht (en niet hard op zei omdat ik het gekregen had) was, yuk bah wat stinkt dit. Totdat ze zelf zei dat de geur wel went, heb ik ook maar toegegeven dat het niet al te lekker ruikt. Thuis gekomen met mijn nieuwe lippenbalsem op komt mijn vriend bij mij... "Frances wat heb jij voor ossevet op je lippen, dat stinkt!"

Ondanks mijn eigen bevinding en die van mijn vriend ben ik dit blijven gebruiken... Waarom? MIJN LIPPEN WAREN ZOOOO ZACHT!! Naarmate ik dit langer bleef gebruiken viel de geur mij niet meer op. Ook mijn vriend hoorde ik hier niet meer over.

Kort daarna heb ik de gewone multifunctionele cème gekocht. Deze wonderpot staat naast mijn bed en gebruik ik voor mijn lippen, handen, voeten, wondjes, droge plekjes. Je kunt het zelfs gebruiken als aftersun. Het trekt ontzettend snel in en blijft niet vet en glibberig aanvoelen. Ook deze pot is al weer bijna leeg. Nu heb ik de tube aangeschaft. In een leuke verpakking met een aparte lippenbalsem erbij.

Ja, ik wordt echt blij van deze crème! Een musthave voor iedereen.

Is er iemand die nog geen Eight Hour Cream gebruikt?

Liefs,

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig