zondag 16 augustus 2015

Beauty - (Na)Zomer make-up -

Hebben jullie ook altijd de neiging andere make-up te dragen in de zomer? Ik grijp graag naar producten die wat luchtiger zijn en met een factor erin. Wij gaan bijna op vakantie en deze producten neem ik zeker mee.


Voor deze zomer make-up look gebruik ik voornamelijk de producten van mijn snelle make-up look. Ik wissel de Max factor foundation om voor de Lancaster Infinite Bronze en de Dior Skin Nude Tan BB crème (beide SPF 15).

De Lancaster bronzer is heel subtiel en geeft een mooie gloed af op de huid. Dekking geeft deze bronzer niet. Als ik wat extra dekking wil mix ik deze met de Dior BB crème Nude Tan. 
De Nude Tan BB crème van Dior geeft een lichte dekking. Deze BB crème gebruik ik eigenlijk niet los enkel gemixt met bijvoorbeeld de Lancaster Infinite Bronze. Dat komt omdat ik deze BB crème te donker vind voor mijn huid. Na een zonvakantie zou ik waarschijnlijk wel alleen deze BB crème kunnen gebruiken.
De bovenste swatch is Lancaster Infinite Bronze en de onderste swatch is de Dior Nude Tan BB crème.
Na onze vakantie zal ik deze look nog een tijdje aanhouden. Als het goed is ben ik wat bruiner in mijn gezicht en is mijn foundation te licht. Dan zijn deze beide producten een mooie optie. Ik kan ze mixen voor een lichtere kleur of enkel de Dior BB crème gebruiken als t vakantie kleurtje echt lang blijft hangen.

Welke make-up gebruiken jullie graag in de zomer?


Tot snel,

Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig