zondag 2 augustus 2015

Beauty - Snelle make-up look -

Dagelijks ga ik met de scooter naar mijn werk en soms heb je van die dagen dat je haast hebt of dat het regent (lees:vorige week). Omdat ik in beide gevallen geen zin/tijd heb om lang bezig te zijn met opmaken gebruik ik een paar producten die snel aan te brengen zijn. Bij haast is deze look ideaal want binnen 5 min ben je klaar. Als het regent neem ik mijn make-up tasje mee en maak ik mij op het werk op. Dit is mijn snelle make-up combinatie.

Als basis begin ik met Catrice prime and fine. Een handig product die bijvoorbeeld rode wangen doet maskeren. Over deze primer gebruik ik de *Max Factor lasting performance foundation. Snel afpoederen met *healthy balance van Bourjois. Bronzer (Guerlain terracota joli teint) eroverheen die ik tevens als blush gebruik. Voor een glow gebruik ik MAC soft&gentle op mijn jukbeenderen. Dit alles is nog geen 3 minuten werk.

Wenkbrauwen zijn ook zo gebeurd met de Catrice browkit en gimme brow van Benefit. Ik haal een potloodje (Estée Lauder pure color kajal eyeliner) langs mijn waterlijn, mascara van Yves Rocher en van *Rimmel Scandal eyes waterproof op mn wimpers en KLAAR! Binnen 5 minuten is deze look af.
Ik heb zo veel mogelijk linkjes gemaakt naar de gebruikte producten. De producten gemarkeerd met een * zijn verkrijgbaar bij bol.com. Ook de gebruikte kwasten zijn bij bol.com verkrijgbaar. Voor deze look heb ik de Real Techniques bronzer kwast gebruikt en de Real Techniques brow kwast. Deze kwast komt uit een complete set. Voor het aanbrengen van highlighter van MAC heb ik een stippling brush gebruikt. Helaas weet ik niet meer waar mijn stippling brush vandaan komt maar Real Techniques heeft ook een stippling brush in de collectie. 

Wat gebruiken jullie voor een snelle make-up look?

Fijne zonnige zondag allemaal.

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig