zondag 30 augustus 2015

Beauty - Unboxing Deauty box augustus 2015 -

Gisteren is de Deauty box van augustus bezorgd. Na de overname van Glossy/Pretty box ben ik gestopt en ik werd toch weer nieuwsgierig. Kijk mee met de unboxing. 


Zodra ik de box open komt de geur van citroen mij tegemoet. Het ruikt lekker fris. In het zakje zitten 5 producten waarvan 2 full size zijn en 3 mini's. Omdat alle producten vrij klein van formaat zijn leek de inhoud erg schraal. Echter de producten die erin zitten lijken mij erg tof en ik kan niet wachten om ze te proberen.

Alpienne - Sint John's worth bodylotion - 30ml
In deze lotion zit sint-janskruid verwerkt. Het schijnt dat sint-janskruid een geneeskrachtige werking heeft op mensen. Deze bodylotion heeft een positief effect op spier-en zenuwklachten en deautybox geeft de tip om deze lotion na het sporten te gebruiken.

Jelly Pong Pong - Paradise Pigments - full size
Deze lip&cheek creme is in 2 kleuren verkrijgbaar. Namelijk in Cake Pop en Fig Jam. Ik heb de kleur Cake Pop. Een mooie vel roze kleur. Jeppy Pong Pong geeft aan dat less is more. Dep je vinder vluchtig in het potje en smeer je lippen hiermee in. Wat nog over is kun je als blush gebruiken. Ik heb dit geprobeerd en je moet inderdaad niet teveel op je vinger doen. De creme ruikt lekker zoet. 


Lashem - Picture perfect instant wrinkle reducer - 5ml
Deautybox is fan van dit merk omdat het echt werkt zeggen ze. Persoonlijk vind ik dit het minst leuke product die in de box zit. De creme belooft vermindering van donkere cirkels en roodheid rond de oogzone. Ook vervaagt het lijntjes en vult het rimpels in. Je bent 5 jaar jonger na de eerste smeerbeurt. Ik sta hier wat sceptisch tegenover. Maargoed, misschien moet ik het gewoon proberen.

So Susan - Light Diffuser - full size
Ondanks dat dit een full size product is, is het behoorlijk klein. Totaal zit er 3g in. Het doosje is prachtig groen/blauw en glimmende letters. Het is een highlighter en bronzer in 1 met handig spiegeltje. Het is een ideaal travel size formaat. Als je het dekseltje opent ruik je cacao. 


Alpienne - Natural Soap - 20gr
Nu weet ik waar de citoen geur vandaan komt. Het is deze heerlijke zeep van Alpienne. Een klein zeepje die ik met verpakking en al tussen mijn handdoeken ga leggen. Dan gaan mijn handdoeken en beddengoed ruiken naar deze heerlijke frisse citoen geur.


Deze box is te bestellen bij Deautybox voor €14,95 (incl verzending).
Wat vinden jullie van deze box?

Liefs,

Frances

Twitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig