zaterdag 22 augustus 2015

Beauty - Yves Rocher botanical colour eye pencil 08 Bleu Volubilis -

Lees meer over mijn bevinden en bekijk welke look ik hiermee heb gemaakt.

Yves Rocher is een winkel waar ik graag kom. Elke keer ontdek ik weer wat nieuws als ik één van de winkels naar binnen stap. De laatste keer dat ik er was kreeg ik bij mijn aankopen een oogpotlood cadeau. Ik mocht een kleurtje uitkiezen en automatisch greep ik naar een zwarte. Een verkoopster zei neem deze kleur maar, is eens wat anders. Ik twijfelde geen moment en nam inderdaad deze blauw/groene kleur mee naar huis.

Het potlood is super zacht en glijd over je huid. De dekking is goed. Hoge pigmentatie. De kleur is mooi zichtbaar. Zodra ik het potloodje heb aangebracht merk ik dat mijn ogen direct een frisse kijk hebben. Deze kleur past perfect bij blauwe ogen.


De houdbaarheid valt absoluut niet tegen. Ik heb hier de hele dag plezier van gehad. De kleur op mijn waterlijn vervaagt wel. (maar dit probleem heb ik bij alle oog potloden)Binnenkort zal ik meer vertellen over de andere producten die ik gebruikt heb om deze look te maken.

Het potlood is te koop bij Yves Rocher en kost €9,90 klik hier.

Heb jij blauwe ogen? Dan is dit oog potlood zeker iets voor jou!

Liefs,

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig