donderdag 27 augustus 2015

Lifestyle - Waar Wat Wanneer 27.08.15 -Twee weken geleden heb ik bij een collega gegeten. Ze had couscous salade met rode biet en geitenkaas gemaakt. Deze combinatie had ik nog niet eerder geprobeerd. Het was super lekker. Ik heb haar gevraagd naar het recept. Dit ga ik zeker een keer proberen. Misschien maak ik hier binnenkort een artikel over. 

Later in de week kregen we bezoek. s'middags gegeten bij Pigalle. Dit was lekker maar ik vind de broodjes wat "simpel". Daarna door de stad (Groningen) gewandeld en de prinsentuin bezocht.

In het weekend zijn we naar de Mediamarkt geweest en aten we bij mijn ouders. Voordat we vanaf de Mediamarkt weer naar huis gingen aten we een portie kibbeling en een broodje paling. S'avonds Saté en soep met rijst. Mijn ouders maken de lekkerste saté ooit. XXX 

Frances
Twitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig