donderdag 20 augustus 2015

Lifestyle - Waar Wat Wanneer & sneak peek -

Scooter rijden door Groningen en omgeving, terrasjes zitten en vandaag is Noorderzon begonnen. Gisteren hebben we bij Kaaphoorn in de zon gezeten. Gelukkig hebben we het zonnetje erbij. Door de vakantie periode zal er iets minder online komen. Op de MissFalicia Facebookpagina zal ik af en toe een update plaatsen. Vergeet daarom niet de MissFalicia Facebookpagina te liken :-D

Omdat er iets minder artikelen online komen zal ik jullie een kleine sneak peek geven. 

Daarnaast heb ik mij opgegeven voor de Deautybox. Als het goed is ontvang ik mijn eerste box eind augustus. Hierover volgt volgt later meer.

Mochten jullie een vraag hebben of mij op de hoogte willen brengen van een tof beautyproduct, leuke evenementen of gewoon iets anders kan dat in de comments of via één van mijn social media kanalen.


Misschien gaan wij vandaag een kijkje nemen bij Noorderzon. Wat zijn jullie plannen? 

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig