dinsdag 11 augustus 2015

Lifestyle - Waar Wat Wanneer -

In plaats van een photo diary in augustus leek het mij leuk om een paar keer per maand een WWW (Waar Wat Wanneer) te plaatsen. Deze WWW bestaat uit o.a. een middagje naar Zutphen, "mijn" kookkunsten en meer..

We hebben de afgelopen week twee van mijn favoriete maaltijden gegeten. Ik vind knoflookpasta met zalm echt heerlijk. Ook maken we graag zelf Grieks eten klaar. Griekse rijst met kip en natuurlijk eigen gemaakte Tzatziki saus. (heel veel saus..mmmmm)


Op zondag even uitrusten na het slenteren door de stad (Groningen) om uiteindelijk lekker te eten bij Moro. Hier volgt nog een apart artikel over.

Woensdagmiddag naar Zutphen. We wandelen rond door het gezellige knusse centrum. We eten een lekker broodje bij Brians(broodje Tartaar speciaal en een broodje Kip Lekker). Ik beland in een super leuk winkeltje waar ze onder andere allerlei bidons, thee soorten en andere snuisterijen verkopen.

Ik heb helaas geen thee gekocht (spijt van). De volgende keer ga ik een lekker smaakje uitkiezen.

Zijn jullie al eens in Zutphen geweest?

XOXO

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig