dinsdag 18 augustus 2015

Mini vakantie - Weekend in Zwolle -
Twee weken geleden ben ik met een vriendin een weekendje naar Zwolle geweest. Van mijn tante had ik een hotelbon gekregen en deze bon hebben we in een weekend gebruikt. Het hotel ligt op 5 min loopafstand van het centrum. Campanile hotel in Zwolle. Het hotel is simpel en prima om te gebruiken bij een city trip. In de kamer zit alles wat je nodig hebt, zelfs een thee/koffie hoekje. Je kan bij het hotel heerlijk op het terras in de zon zitten. Ontbijt was lekker. Bijvullen gebeurde continu. In het centrum kun je bij Vito's ontzettend lekker lunchen. Tussendoor wandelen we door het leuke centrum en uiteraard hoort hier ook een beetje shoppen bij. S'avonds maken we ons klaar in onze hotelkamer en gaan we uit eten bij La bodega. Een kleine tapasbar waar je uit heerlijke tapas kunt kiezen. De sangria die ze serveren smaakt perfect.
We waren met de auto, parkeren was goed geregeld bij het hotel. Ik denk dat we zeker nog een keertje naar Zwolle gaan. Het is een gezellig en knus centrum. Ze hebben zelfs een US Candles winkel. Deze winkel staat vol met Yankee Candle geurkaarsen <3 een paradijs voor mij!!

Toen ik weer thuis was hoorde ik dat er ook een Piet Zoomers in Zwolle zit. Daar ga ik de volgende keer een kijkje nemen.

Naar welke winkels gaan jullie graag in Zwolle?
Waar kun je lekker lunchen en dineren?

Liefs,

Frances

Ps: hebben jullie de MissFalicia facebookpagina al gezien? Vergeet niet om deze te liken :-)

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig