dinsdag 8 september 2015

Beauty - Bodylotion madness met oa The Body Shop -

Na het douchen mag ik mij graag insmeren met een lekkere bodylotion. Ik vind het leuk om te variëren. Niet elke lotion/butter is hetzelfde. Vandaag vertel ik meer over 5 verschillende bodylotions/butters.


Victoria's Secret - Amber Romance - 
Een heerlijke bodybutter met amber en crème anglaise. Ik vermoed dat de crème anglaise staat voor de warme vanille geur. Deze VS butter smeert goed uit. Duurt wel even tot deze echt is ingetrokken in de huid. Ik verwacht dat dit met een lotion (die er ook is van deze geur) niet zo is.

Vaseline - Spray & Go - 
Ik hou zelf meer van de dikke romige bodybutters maar deze spray & go is echt fantastisch. Voornamelijk als je haast hebt. Dan is dit echt een uitkomst. Sprayen, insmeren en klaar! Doordat de lotion dun is smeert deze makkelijk uit. Binnen een mum van tijd is de bodylotion ingetrokken in je huid. Top product als je haast hebt.
De geur vind ik niet bijzonder. In deze lotion zit haverextract verwerkt wat een hydraterende en voedende werking heeft.

Therme - Lomi Lomi Body Melt - 
Dit is ook een topper en gebruik ik voornamelijk in de zomer en nadat ik onder de zonnebank ben geweest. Ik heb al eens over dit product geschreven (klik hier). 

Victoria's Secret - Sensual Blush -
Mooi flesje en handige sluiting. Als je het dopje naar boven drukt komt een lekkere zoete lucht je tegemoet. De licht roze crème smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ik gebruik deze lotion graag in combinatie met de bodymist in dezelfde geur. 

The Body Shop - Papaya bodybutter - 
Ik denk dat dit mijn favoriet is op het moment. Wat ruikt deze butter lekker fris. Je ruikt de papaya overduidelijk. Deze butter is dik en super romig. Zodra je dit uitsmeert frist je huid direct op (het lijkt wel een beetje verkoelend te werken). mmm deze bodybutter is om op te eten. 

Alle producten zijn verkrijgbaar bij bol.com behalve de bodybutter van The Body Shop. Deze is verkrijgbaar in één van The Body Shop winkels. Hieronder de linkjes:
VS - Amber Romance (de butter kon ik niet vinden maar de lotion we in dezelfde geur)

Ik ben benieuwd welke lotion/butter jullie gebruiken. Dan kan ik die misschien de volgende keer proberen. Jullie kunnen mij dit in de comments of via één van mijn social media kanalen laten weten.

Tot de volgende keer. 

Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig