maandag 28 september 2015

- Oktober Update -

Op dit moment is het eind september. Het zonnetje schijnt. Het is heerlijk weer buiten. Afgelopen weekend was ik aan het skeeleren in het Stadspark. Wat is dat leuk!! Je rolt over de weg en alles gaat aan je voorbij. Af en toe kom ik een wandelaar, fietser of hardloper tegen. Er is een klein groepje bezig met yoga. Tenminste, ik dacht dat ze yoga aan het doen waren. Vandaag kwam ik erachter dat mijn collega daar buik/been oefeningen aan het doen was. Het is gezellig in het park. Iedereen doet wat voor zichzelf en toch voelt het alsof je met z'n allen bent.


De blaadjes verkleuren iets, er liggen eikeltjes op de grond.. De herfst is begonnen. Over een paar dagen is het oktober. De komende maand staat in het thema van Halloween en Herfstvakantie. Op mijn blog zal ik de komende maand een aantal blogposts plaatsen met één van deze thema's. 

Tot dan.

Liefs,

Frances


Twitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig