zondag 20 september 2015

Plog - Zaterdag 19.09.2015 -

Ik heb mezelf uitgedaagd om een hele dag mijn fotocamera mee te nemen. Zie hier het resultaat. 

Wakker worden!! Ik maak voor mezelf een lekker kopje thee en kijk wat YouTube filmpjes in bed. (ja, ik heb geposeerd voor deze foto.. haha)

Één van mijn favoriete mokken van Starbucks uit Bali. Gekregen van een vriendin van mij. Zo blij mee!! <3


Rond 11 uur maak ik mezelf een smoothie. De zon schijnt dus ik ga op t balkon zitten. Rustig mn smootie opdrinken. Een lekkere nazomer ochtend.Keuken opruimen...

Nagellak eraf, douchen, aankleden en opmaken.


Tas inpakken, broodje eten en op naar Kirsten.


Terrasje zitten :-D Ik neem een kopje thee. I love tea.
Terug van de stad, lak ik mijn nagels nog een keer. (extra laagje)


Ohja, ik had in de stad een wenkbrauw potlood gekocht bij Yves Rocher. Ze hadden de aanbieding 1+1 gratis dus ik heb 2 kleuren meegenomen.

Rond een uurtje of half 6 begin ik met koken. Ik maak een broodje hamburger met zoete aardappel uit de oven. Het recept van de hamburger komt van een vriendin van mij. Ze had dit recept gevonden in een kookboek van Jamie Oliver en zelf de ingrediënten iets aangepast. SUPER LEKKER!
 Het was inderdaad een succes. Ook Albert vond t heerlijk!!! S'avonds hebben we een verjaardag van mijn oom en tante. Ze zijn gek op limoncello met Prosecco. Dus daar hebben we het cadeautje op aangepast :-)

 Tijdens de verjaardag begint mijn keelpijn weer op te spelen en wordt mn stem minder...   :-(   Thuis aangekomen volg ik een tip uit grootmoeders boek op. Een koude natte doek om je keel met een dikke sjaal erover heen. Als je zo gaat slapen moet het in de ochtend al een stuk beter voelen..... Let's hope so!!

Hoe was jullie zaterdag?

Liefs,

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig