vrijdag 11 september 2015

Waar Wat Wanneer - Vogue Fashion's Night Out 2015 -

Tot nu toe ben ik elk jaar naar de Vogue Fashion's Night Out in Amsterdam geweest. Ook dit jaar ben ik weer een kijkje gaan nemen. Samen met een vriendin zijn we s'middags uit ons werk richting Amsterdam gereden.


We begonnen bij de Bijenkorf. De fietstaxi heeft ons hier afgezet. FUN!! Bij Clarins werden we opgemaakt met hun nieuwe Pretty Day en Pretty Night palet. Super mooi! De Pretty Night heb ik uiteindelijk gekocht. Mooie warme kleuren. (perfect voor een herfst make-up look of een avondje uit)
Daarna verder naar de VFNO die om 18u begon. Bij veel winkels werd je een drankje aangeboden. Sommigen hadden een dj binnen staan of buiten voor de winkel. Langzaam lopen we de PC hoofdstraat door en het geluid van de dj verandert in muziek die een jongen op een saxofoon speelt. Druk vind ik het niet. Naar mijn idee wordt de opkomst per jaar steeds minder. Ik kan me de eerste VFNO nog wel herinneren... Je kon over de koppen lopen. Nu is dat absoluut niet het geval. Veel winkels die andere jaren wel mee deden doen nu niet mee. Geen special edition nagellak bij Chanel, geen leuke VFNO aanbieding bij de Riviera Maison, zelfs de bijenkorf was dit jaar niet van de partij. Desalniettemin was het wel leuk. Ga ik volgend jaar weer heen? Ik denk het wel, maar dan is het meer omdat het gezellig is om samen met een vriendin op pad te zijn dan speciaal voor deze Vogue Fashion's Night Out!

 

Wat vonden jullie van deze VFNO2015?

Fijne vrijdag iedereen,

FrancesSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig