donderdag 29 oktober 2015

Beauty - Dior liquid eyeshadow -

Dit product ontbreekt zeker niet in mijn herfst make-up tasje. Ik heb nog nooit zo makkelijk en snel een oogschaduw aangebracht. 
In eerste instantie dacht ik dat het nieuwe lipgloss kleurtjes waren maar toen ik beter keek had ik door dat het om een vloeibare oogschaduw gaat. Ze hebben 5 prachtige kleuren waaruit je kunt kiezen. Ik heb gekozen voor de kleur 655 

Er zit HEEL veel pigment in en je kan het zo dik of dun aanbrengen als je zelf wil. Eenmaal opgedroogd blijft deze liquid oogschaduw héél goed zitten en trekt niet in de lijntjes.

Iemand die toevallig een ander kleurtje in gebruik heeft? Ik ben ook erg benieuwd naar de gouden kleur.

See you soon.

Frances

SHARE:

2 opmerkingen

  1. wauw mooi ik mocht de gouden op mijn hand testen ik droom van die kleur! zo intens wow! maar ahum ook prijzig hehe dus misschien ooit op een dag....maar nu heb ik het nog niet maar op me hand stond er mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je enthousiaste reactie. Ja prachtig is die gouden he!! Ze zijn inderdaad prijzig.. Daarom heb ik 1 kleurtje aangeschaft.

      Verwijderen

Blogger Template Created by pipdig