vrijdag 2 oktober 2015

Beauty - Tanya Burr Lipgloss -

Eindelijk komt mijn pakketje binnen. De buurvrouw heeft het doosje aangenomen. Ik kan niet wachten om het uit te pakken. Een paar weken geleden zag ik dat de Make-up lijn van Tanya Burr een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Ik heb 3 kleuren gekocht om uit te proberen.
Van boven naar beneden:
- Let's travel the world
- Lunch date
- Berry picking

Let's travel the world kan gedragen worden tijdens een zonnige dag. Lunch date kan elke dag en Berry picking is een mooie warme herfstkleur. Ik heb geen spijt van mijn aankoop. De verpakking is stevig en straalt meer luxe uit dan de "oude" versie. De gloss is dik en geeft veel kleur af. De geur doet me denken aan watermeloen. Hieronder heb ik de 3 kleurtjes getest. 

De eerste is Let's travel the world. Mooie kleur. Hoe dikker je de gloss aanbrengt hoe krachtiger de kleur wordt. Voor nu is 1 laagje prachtig. In de zomer zou ik een dikkere laag opsmeren voor mooie fleurige lippen.

Lunch date is een mooie nude kleur voor elke dag. Heel neutraal. Perfect om een bij een intense ooglook te dragen.

Berry picking is mijn favoriet van de drie. De kleur is een beetje paars/rood.. Mooi voor een avondje uit!

Overall ben ik erg blij met deze 3 kleuren. De gloss blijft goed zitten. De kleur is goed zichtbaar, mooie verpakking en ook niet onbelangrijk ze ruiken heerlijk zoet. Het doet mij denken aan watermeloen.

Ik heb ze gekocht bij de webshop Feeluniue. Ze verzenden gratis naar Nederland :-D Ze hebben vaak leuke aanbiedingen. Ik had deze 3 producten gekocht met de actie 3 voor de prijs van 2. (ps: de actie loopt nu nog) De prijs van deze lipgloss is €7,63 per stuk.

Wie gebruikt er nog meer een lipgloss uit de Tanya Burr lijn? Welke kleur?

Liefs,

Frances

Twitter  Facebook  Instagram
SHARE:

2 opmerkingen

Blogger Template Created by pipdig