zaterdag 31 oktober 2015

Halloween - 31.10.2015 -

Het is vandaag officieel Halloween. 31 oktober 2015. Halloween is altijd de dag voor Allerheiligen (1 november). Kinderen verkleden zich en bellen in het donker aan bij versierde huizen. Ze roepen dan trick or treat, waarna ze meestal snoepgoed krijgen van de bewoners.Op mijn blog heb ik een paar artikelen geplaatst met het thema Halloween.
Lifestyle - Halloween in Nederland - 
Recept - Halloween party snacks - 
Halloween Fright Night in Walibi - 24.10.15 - 

Halloween vind ik erg leuk en ik ben blij dat ik dit jaar een echte Halloween avond heb gehad in Walibi. Dit was fantastisch. Ik wens iedereen een hele leuke en scary Halloween vandaag en vanavond.

Om Halloween 2015 af te sluiten deel ik mijn Halloween blunder van vele jaren geleden:
Eigenlijk heb ik in al die jaren nog maar 1x kinderen met Halloween aan de deur gehad. Het ergste was dat ik hier toen totaal niet op gerekend had (en dus niks in huis had). Ik kan me nog goed herinneren hoe rot ik me voelde. Terwijl ik complimentjes maakte over hun prachtige kostuums was ik aan het nadenken wat ik die kindjes kon geven. Ik had al gekozen voor trick. Waarna ze enge geluiden maakte om me af te schrikken. Maarja, ze bleven wachten op dat snoepje (hun treat). Ik kwam op het "grandioze" idee om ze een theezakje te geven. Tja, thee heb ik altijd in huis.... Dit verhaal blijft mij nog altijd achtervolgen. Wat zullen die kinderen wel niet gedacht hebben. EVIL HALLOWEEN WITCH

Trick or treat?

XOXO

Frances


Twitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig