zondag 25 oktober 2015

Halloween Fright Night in Walibi - 24.10.15 -

Zaterdag was ik naar Halloween Fright Night geweest in Walibi.
We kwamen rond 16.00 aan. Het was nog licht dus zo konden we het park goed verkennen. We stonden 1,5 uur in de rij bij een achtbaan. Daarna was het schemerig. De Fright Night avond kan beginnen. Het park had diverse "scare zones" die in het donker goed tot zijn recht komen. Harde muziek en de meest enge figuren komen op je af. De één nog lelijker dan de andere. Sommigen waren echt prachtig geschminkt. We hadden R.I.P kaarten voor de 4 haunted houses. Hiermee konden we bij de R.I.P ingang naar binnen. Dus geen wachtrij. Ik was zo blij dat we deze R.I.P kaarten gekocht hadden. De rij was enorm en je moet je houden aan bepaalde tijden. Met een R.I.P pas hoeft dat niet. Deze pas is niet goedkoop maar is zeker de moeite waard!!

Naar mijn idee is noch geld noch moeite gespaard om dit themafeest op te zetten. De scare zones waren heel mooi aangekleed met veel verkleedde mensen. Het leek net echt. Ze jagen je de stuipen op 't lijf.

De haunted houses waren minstens zo goed. 4 huizen met 4 thema's. Elk huis compleet anders. De schrikmomenten zijn er in overvloed. Op het moment dat je denkt "oh nu ben ik erdoor en komt er niks meer" wordt je belaagd door een engerd uit de bosjes die bij de uitgang op de loer ligt. Ik kan niks anders zeggen dan: GEWELDIG!! 

Op het moment dat ik dit schrijf (the day after) zit ik met spierpijn en een schorre stem op de bank. Spierpijn in mijn buik, rug, schouders, armen, zelfs mn borstkas doet pijn. Volgens mij komt dit door alle schrikmomenten waarbij je lichaam een opdonder krijgt door de inspanning.

Hieronder een paar foto's. Ik had mijn camera niet meegenomen. Deze foto's heb ik gemaakt met mijn telefoon. Hierdoor helaas iets minder kwaliteit. Ik was met mijn vader heen geweest. Ik zal later foto's van zijn toestel toevoegen. (Foto's van mijn vaders toestel zijn inmiddels toegevoegd)
Ik ben echt onder de indruk en ik ben blij dat ik het heb aangedurfd om naar deze prachtige Fright Night te gaan. Komend weekend is je laatste kans om dit jaar heen te gaan. Wie durft....??

Happy Halloween,

Frances


Twitter  Facebook  Instagram 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig