woensdag 21 oktober 2015

Lifestyle - Halloween in Nederland -

Halloween is mega populair in het buitenland. Voornamelijk in Amerika. In Nederland is Halloween helaas minder aanwezig. Ik merk dat Halloween wel populairder wordt bij ons. Winkels verkopen versieringen en her en der worden themafeesten gegeven.


Iemand jarig in oktober? Leuk om een Halloween thema party te geven. Natuurlijk ook leuk om gewoon te organiseren en vieren dat het Halloween is. Bij de Xenos en Action heb je voor een leuk prijsje versiering te koop. Natuurlijk kijken we ook een film in style! Je kunt kiezen voor de oude Halloween films. Die blijven goed!! Ik zou dan gaan voor Halloween H20 of Halloween resurrection.
Naast de standaard hapjes en drankjes die je serveert is het ook leuk om wat aparts op tafel te zetten. Ik heb een aantal leuke snacks bedacht die je kunt maken en serveren. Binnenkort volgt mijn blogpost hierover.

Geen zin om zelf een Halloween Party te organiseren? Dan kun je naar een reeds georganiseerd feestje gaan. In Nederland worden er diverse "Nights" georganiseerd. Hier onder een kleine greep uit het aanbod.

Walibi Halloween Fright Nights
Amsterdam Halloween
Haunted Castle in kasteel keukenhof Lisse
Zombie Walk Arnhem
Nightlife of Halloween Huize Maas Groningen

Ik ben zelf nogal een "angsthaas" dus ik weet niet of deze georganiseerde feesten wat voor mij zal zijn. Ik ben wel heel benieuwd naar de Walibi Fright Nights. 

Iemand al eens naar de Halloween Fright Nights van Walibi geweest?

Till the next time,

Frances

Twitter  Facebook  Instagram 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig