vrijdag 16 oktober 2015

Reizen - City trip tas essentials met Case Logic -

Niemand wil een zware tas mee tijdens het wandelen door een stad. De herfstvakantie is een mooie periode voor een stedentrip. Ik heb de perfecte tas gevonden waar alles in past wat je nodig hebt voor een dagje city sightseeing. Ideaal voor je camera, extra lens en meer...


Door de zachte pad die je op je schouder kan laten rusten voel je deze tas bijna niet zitten. Naast een groot vak zitten er 3 kleinere vakjes aan de tas. Twee aan de zijkant en 1 voorop. 

In het grote vak stop ik mijn grotere lens, paspoort, telefoon, zonnebril en een toilettasje. Vervolgens klap ik het bescherm flapje dicht en leg ik mijn camera hierop. (met de standaard lens er reeds op)In de 3 kleinere vakken heb ik geld, mintjes, zakdoekjes, extra batterij (mini)zonnebrand, oordopjes en een pakje crackers of een mueslireep. Iets te drinken past niet in de tas, maar voor een city trip is dat niet nodig. Je bent midden in een stad waar overal flesjes water of iets anders te drinken te koop is. Voor een wandeltocht door het bos of onbemand gebied zou ik zeker een andere tas met meer spullen meenemen. Maar voor een city trip is dit ideaal. 

Zoals jullie misschien wel weten, tassen is mijn ding! Ik hou van tassen en ik kan niet zonder. Voor mij was het wel even wennen om niet mijn mooie tas mee te nemen, maar geloof mij een zware favoriete leren tas die perfect bij je outfit past is NIET handig tijdens een city trip. Hoe mooi je tas ook is.

Heb je geen camera bij je dan is het natuurlijk een ander verhaal, maar vind je het net als mij leuk om alle mooie dingen die je ziet vast te leggen dan zou ik dit zeker aanraden. 

Pluspunt: De tas is uniseks dus wellicht wil je man/vriend/vriendin er ook mee rondlopen (voor de afwisseling) ;-P

De tas die ik gebruik heb ik gekocht bij de mediamarkt en was rond de €26,- Klik hier voor de link naar case logic.

Frances

Twitter  Facebook  Instagram 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig