dinsdag 3 november 2015

Beauty - Thierry Mugler Alien eau de parfum -

Een tijdje geleden was ik met een vriendin naar Zwolle geweest. Gezellig een weekendje weg. Dat weekend was ik mijn parfum vergeten dus heb ik het luchtje van mijn vriendin geleend. Thuis aangekomen kreeg ik complimentjes van Albert. Mmmm wat ruik je lekker. Waarop ik antwoordde: "dankje". Natuurlijk nooit bij stil gestaan dat dit niet mijn eigen luchtje was. Begin oktober kwam ik tot de conclusie dat mijn geurtjes voorraad behoorlijk uitgedund is. Meestal heb ik 2 à 3 verschillende geurtjes staan. Nu nog 1 bijna leeg flesje van Givenchy - Very irresistible. Tijd voor een nieuw geurtje. Ineens dacht ik weer aan het luchtje van laatst. DIE GA IK KOPEN!!


Eerst samen met Albert de stad in. Opzoek naar deze geur. Ik wist zeker dat het een luchtje van Thierry Mugler was. Maarja... welke? Na alles geroken te hebben zag ik door de bomen het bos niet meer. Een paar dagen later ging ik weer de stad in. Ondertussen appte ik mijn vriendin. "Welk luchtje was dat nog maar die ik van jou gebruikt had in Zwolle?". (had ik maar direct gevraagd ipv eerst zelf alles te ruiken) Ze stuurde me een foto. Het is Thierry Mugler Alien eau de parfum. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb mezelf getrakteerd op dit luchtje.

Deze geur komt in 2 versies. Namelijk met hervulbare fles of niet hervulbare fles. Qua prijs scheelt dit ongeveer 2 euro. Ik zou daarom aanraden om een navul fles te nemen. Een refill scheelt behoorlijk in prijs. Op het doosje en aan de onderkant van je fles staat of deze geschikt is voor een refill of niet.

Ik ben super blij met deze geur. Je hebt maar weinig nodig en de geur blijft de hele dag aanwezig. Dit is een ideale herfst/winter geur. Warm, zwoel en vrij heftig/zwaar.


Prijs 90 ml hervulbare fles €110 bij Ici Paris
Prijs 90 ml refil €88 bij Douglas

Welke geur dragen jullie op dit moment?

Liefs,

Frances


Twitter  Facebook  Instagram 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig