zondag 29 november 2015

December - Om de dag een nieuwe artikel online -

Hebben jullie ook altijd overal poedersuiker zitten na het eten van een oliebol?

December staat voor mij en vele anderen in het teken van de kerst. Om mij heen hoor en zie ik mensen leuke uitjes regelen. Dagje kerstmarkt, weekendje Londen, kerstborrels en kerstshoppen. De kerstverlichting in het centrum van Groningen is opgehangen en schittert s'avonds door de straten... Gezellig... De oliebollenkraam staat er ook weer (lekker!!).

Op missfalicia.com zal ik extra aandacht besteden aan deze feestelijke maand. Tot en met 24 december komt er minimaal om de dag een nieuw artikel online. 

Hebben jullie een leuk onderwerp om over te schrijven? Laat het me weten :-)

Bye,

Frances


Twitter  Facebook  Instagram 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig