woensdag 11 november 2015

Kerst - Beauty Adventskalender -

Ja... het is nog lang geen kerst.. Ik weet het!! Kerst vind ik gewoon zo leuk!! Lekker eten, gezelligheid met vrienden en familie, cadeautjes en natuurlijk de adventskalender. Rond de kerst komen diverse merken en warenhuizen met adventskalenders op de markt. De kalenders lopen van 1 december t/m 24 december.

Voor beauty liefhebbers is een Beauty Adventskalender natuurlijk helemaal geweldig. In Nederland zijn deze kalenders iets minder vertegenwoordigd dan in het buitenland. Maar dit betekend niet dat ze niet te koop zijn. 

De BodyShop heeft dit jaar weer een kalender op de markt gebracht. De prijs is €75,- zet 'em op je verlanglijstje!!

Online kun je terecht bij Selfridges.com voor deze prachtige Charlotte Tilbury kalender. Ze verzenden ook naar Nederland. Naast deze kalender hebben ze meer adventskalenders in het assortiment.
Exclusief bij Douglas is de Benefit adventskalender te koop. Helaas is online al te vinden wat erin zit dus de verrassing is er wat af. Het plaatje hieronder is van de doos (nog dicht).

l'occitane heeft een prachtige box samengesteld. Ik ben het meest benieuwd naar deze box. Ook hier helaas al een overzicht van de inhoud. Dus kijk vluchtig naar het plaatje hieronder. 


Bij Bol.com kun je een kalender van het make-up merk W7 kopen. 

Het grote warenhuis Harrods in Londen heeft ook een aantal kalenders in het assortiment. 

Ook Jo Malone, Ciaté, Liberty (warenhuis in UK) en Kérastase hebben adventskalenders. Deze zijn wat minder makkelijk te verkrijgen in Nederland. Ciaté wellicht bij de IciParis. Liberty kan online. Jo Malone misschien bij de Bijenkorf in Amsterdam.

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met de kerst voorbereidingen. En een adventskalender begint al op 1 december dus alvast oriënteren kan geen kwaad :-D

Naar welke adventskalender zijn jullie het meest benieuwd?

Liefs,

Frances

Twitter  Facebook  Instagram
Bron foto's: Thebodyshop Selfridges Douglas l'occitane
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig