zaterdag 14 november 2015

Recepten - Maaltijd inspiratie -

Soms heb ik van die dagen dat ik gewoon NIET weet wat ik moet koken. Soms heb je ook van die dagen dat je helemaal in je hoofd hebt wat je wil maken. Uiteindelijk wordt dit dan heerlijk.. of een grote ramp! 


Een aantal gerechten die mij (ons) goed gelukt zijn heb ik op mijn blog geplaatst. Hieronder de linkjes naar de diverse recepten:
Naast deze recepten hebben we natuurlijk meer gekookt en gegeten. Soms met succes en soms niet. 

Gerechten die goed gelukt zijn:
  • Grieks (tzatziki, rijst, kip, salade)
  • Dutch style hamburger
  • Easy pasta a la schoonmoeders recept
  • chicken wrap met homemade saus
  • kippensoep
  • Snert
En zoals ik al zei, soms mislukken gerechten. Ik had het idee om stamppot boerenkool te maken. Helaas had ik niet helemaal in de gaten dat de boerenkool lang gekookt moest worden. Believe me.. stamppot rauwe boerenkool is niet echt lekker... 
Weer wat geleerd :-)

Wat vinden jullie leuk om zelf te maken? Of weet iemand een leuk recept om te proberen? 


Liefs,

Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig