zondag 8 november 2015

Snapshots - Ochtend wandeling in het Stadspark -

Vanochtend toen ik een kopje thee ging halen zag ik het zonnetje tussen de gordijnen door naar binnen schijnen. De woonkamer was verlicht met zachte gele zonnestralen. Ik bedacht me geen moment. Thee opdrinken, klaarmaken, camera spullen pakken en GAAN! Op naar het Stadspark.


In de herfst is het park altijd prachtig! Bladeren in overvloed. Soms zie je het wandelpad niet eens meer. Ik kwam door een kruidentuin. Er hing een bordje van de gemeente bij. Als dat bordje er niet had gehangen kon je niet zien dat het om een kruidentuin ging. Volgens mij is de gemeente het bestaan ervan vergeten. Ondanks dat was het leuk om doorheen te wandelen. Ik kwam nog een konijntje tegen en een paar wandelaars. Voor de rest was er niemand. Op een gegeven moment was het zo stil dat ik graag weer naar de grote weg wilde.....
Hoe was jullie weekend?

Geniet van jullie zondag avond.

Liefs,

Frances


Twitter  Facebook  Instagram 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig