donderdag 17 december 2015

Kerst - Kerstcadeautjes kopen in Groningen. De leukste winkels op een rij -

Kerstshoppen is voor de ene een feest en voor de ander een drama. Ik heb de leukste winkeltjes in Groningen op een rij gezet. Je kunt hier zeker weten slagen voor een leuk kerstcadeautje.

Simon Lévelt
Koffie/thee winkel. Met diverse soorten thee en koffiebonen. Ook hebben ze een leuk assortiment met accessoires.

Het Hanzehuis
Hier heb ik al eens over geschreven. Het Hanze Huis is een klein winkeltje met tal aan producten. De producten die ze verkopen komen van fabrikanten die al meer dan 100 jaar produceren.

Toi Toi
De uitstraling van de winkel is erg leuk en gezellig. Ze verkopen speelgoed voor kinderen. Zoals ze het zelf noemen is nostalgisch speelgoed. Ook voor volwassenen hebben ze leuke accessoires en spulletjes voor in huis en de keuken.

Dille en Kamille
Deze winkel kennen de meesten wel denk ik. Dille&Kamille is in meerdere steden te vinden. Ook hier vindt je van alles voor kinderen en volwassenen. Het speelgoed is niet alledaags maar origineel. Natuurlijke materialen. Natuurlijke eenvoud is de kern van Dille&Kamille. Het aanbod aan accessoires voor in de keuken is groot.

Lily&Rose
Ze verkopen, servies, cosmetica, cadeauartikelen en ze hebben een héééél groot assortiment aan Yankee Candle geurkaarsen. Qua merken hebben ze o.a. Blond-Amsterdam, Pip studio, Pylones, Emma Bridgewater en Lief. 

Sostrene grene
De eerste winkel is geopend in Denemarken en zit sinds een paar jaar ook in Groningen. Het aanbod is groot. Spulletjes voor in huis, pennen, doosjes, kaarsen, servetten, thee, snoepjes, kruiden. DIY producten zoals verf, garen en kwasten. 


Yves Rocher
Elk jaar komt Yves Rocher met een limited edition kerstcollectie. Vorig jaar was ik niet onder de indruk. Maar dit jaar ruikt de kerst editie VERRUKKELIJK. De verpakking ziet mooi en klassiek uit. De geuren zijn kruidig. Waar ik als een blok voor ben gevallen is de Spicy Vanilla geur. Het doet mij denken aan crème brulee met extra pit! De handcrème is zó lekker. Trekt goed in en de geur vervliegt niet snel. Je hebt na gebruik heerlijke zachte, lekker geurende handen... I LOVE IT!

Natuurlijk heeft Groningen nog veel meer winkels om te slagen voor een pakje onder de kerstboom. Maar deze winkels vind ik erg leuk, exclusief en ze hebben originele cadeautjes.

Wat hebben jullie allemaal gekocht voor kerst?

Bye,

Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig