vrijdag 11 december 2015

Kerst- Yankee Candle kerst collectie-
Yankee Candle is mijn favoriete merk qua geurkaarsen. Ze hebben een groot assortiment. Zodra de je de kaars aansteekt is de geur snel te ruiken. 

Het liefste koop ik de grootste pot van een geur die ik lekker vind. De grootste pot is het voordeligst als je kijkt naar de branduren. Om te proberen is een klein potje of de kleine kaarsjes een uitkomst.

small= 40 uur
medium = 90 uur
Large = 150 uur

Vorig jaar had ik de geur Christmas Cookie. Deze was erg lekker. Alsof er verse koekjes gebakken waren. Dit jaar heb ik voor een gangbaardere geur gekozen. De geur heet Christmas Garland en ruikt naar een dennenbos.  Daarnaast heb ik een aantal kleine kaarsjes gekocht om te proberen en om weg te geven.

Deze kerst heeft Yankee Candle weer een nieuwe lijn met kerstgeuren uitgebracht. In Groningen heeft Lily&Rose Yankee Candle te koop. Ook de kerstcollectie. 
De Yankee Candle kaarsen zijn niet goedkoop maar zeker het geld waard. Ik wil niet in herhaling vallen maar de geur verspreid snel en overheerst niet. Soms heb je geurkaarsen waar je hoofdpijn van krijgt. Dat is bij deze kaarsen niet het geval.


Hebben jullie al eens een Yankee Candle uitgeprobeerd? Zo ja welke geur?


FrancesTwitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig