vrijdag 8 januari 2016

Blog update - Januari 2016 -

Oeff wat een weertje was het de afgelopen dagen in Groningen. Wel apart om mee te maken. Schaatsen op straat. In de woonwijk kon je niet normaal lopen. Laat staan fatsoenlijk op je werk komen. Gelukkig werd er gestrooid en waren de fietspaden na 2 dagen al redelijk goed begaanbaar. Leuk begin van het nieuwe jaar :-)

Zoals jullie hebben gelezen is mijn goede voornemen om me beter te houden aan mijn lactose overgevoeligheid. Ook moet ik voor mezelf goed de grenzen vinden hoeveel lactose ik wel kan verdragen. Doordat ik hier al veel in geĆ«xperimenteerd heb weet ik voor een groot gedeelte wat wel en niet kan.

Soms wil je graag een lekkere roomsaus pasta eten en klaarmaken. Vanaf nu wil ik dit niet meer klaarmaken met producten die ik niet kan verdragen. Het leek mij leuk om de gerechten die wij thuis eten met jullie te delen. Deze recepten zijn lactose arm (weinig lactose). Voor mezelf een extra stok achter de deur om goede gerechten te koken.

Fijne avond.

Liefs,

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig