vrijdag 1 januari 2016

Gelukkig Nieuwjaar - Goede voornemens -

GELUKKIG NIEUWJAAR!! Hopelijk heeft iedereen een mooie avond gehad met vrienden familie en geliefde. Hebben jullie ook goede voornemens? Normaal ben ik hier niet zo van maar dit jaar heb ik er 1.

Ik wil graag beter/meer rekening houden met mijn lactose overgevoeligheid. De afgelopen week heb ik hier weinig rekening mee gehouden en veel last van gehad. (ik zal niet vertellen waar ik dan last van krijg... google maar naar lactose intolerantie). Dit betekend meer lactosevrije producten kopen. En voornamelijk de verleiding weerstaan. tja.. bepaalde koekjes zijn zooo lekker! 

Gelukkig kan ik wel iets van lactose verdragen dus geheel lactosevrij is niet nodig. Maar veel is het niet. Een roomboterkoekje is dus echt not done.

Dit is mijn goede voornemen voor 2016!!

Wat is die van jullie?


HAPPY NEW YEAR.

FrancesTwitter  Facebook  Instagram
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig