zondag 13 maart 2016

DIY - Een middag bloemschikken -


Dit weekend hadden we een verjaardag. Ik wilde niet een "gewone" bos bloemen meenemen. Ik kwam op het idee om diverse bloemen te kopen en zelf een bloemstukje te gaan maken. Het was gisteren prachtig weer, dus leuk om naar buiten te gaan en over de markt te wandelen. Qua bloemen was er keuze genoeg. Ik besloot een 2 bloemstukjes te maken. 1 met wit en 1 met roze.

Bij de Action kocht ik oase/steekschuim in de vorm van een krans en een gewoon blok. Ook vond ik bij de Action een leuke pot.

Benodigdheden:
- tang
- bloemen
- groen blad (ter opvulling)
- oase/steekschuim
- pot

Dit is ideaal om een keer op een middag te doen. Je hebt hier weinig voor nodig en je hoeft geen extra spullen aan te schaffen die na 1x bloemschikken onderin de kast belanden. (een tang heeft bijna iedereen wel toch? En anders werkt een goede schaar of scherp mesje ook prima)
Tip: Koop meer bloemen dan je denkt nodig te zijn. Ik dacht dat ik ruim voldoende had. Het kwam erop neer dat ik net genoeg had om een krans en een pot mee te vullen. Je hebt meer nodig dan je denkt.

Hoe komen jullie bloemstukjes eruit te zien?

Liefs,

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig