zondag 27 maart 2016

Moestuintjes van de Albert Heijn - dag 1 -


YES. Het is weer zo ver. Bij de Albert Heijn kun je sparen voor moestuintjes. Vorig jaar heb ik ze gespaard en dit jaar ben ik weer begonnen. Er zijn 20 verschillende potjes met zaden te sparen. Op dit moment heb ik 13 potjes die ik gisteren heb gezaaid. Op ons balkon hebben we een grote moestuin bak staan waar ik later de plantjes in kan verpotten.

Ik moet onze moestuin bak nog in orde maken. Zoals je ziet zitten de kaartjes van vorig jaar nog in de bak. Dit moet ik nodig opruimen.. haha. Helaas heb ik wel de ervaring door vorig jaar, dat de groente in een moestuin bak wel klein bleven. Zo waren mijn wortels nog geen 2 cm lang en max een halve cm dik geworden. Zelfs mijn konijn dacht. Goh is dit alles??? Hopelijk gaat het dit jaar beter! 

Is er al iemand die alle 20 verschillende potjes heeft gezaaid? Wellicht kon iemand de groente al verpotten en eten? Mochten jullie tips voor me hebben.. Laat dit me weten :-)

Liefs,

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig