zaterdag 26 maart 2016

Vrolijk Pasen - Advocaat cake -

Een weekje geleden is de lente begonnen en dit weekend is het Pasen. Voor de meesten (en ook voor mij) betekend dat een extra lang weekend. Ik denk dat wij traditioneel onze familie gaan bezoeken en lekker gaan eten :-) Meestal versier ik het huis een beetje. Mooie gele tulpen op tafel, her en der een kuikentje neerzetten en de chocolade eitjes komen op tafel. Ook komen de gehaakte paaseieren weer uit de kast. Deze hang ik ergens op in huis. Mijn oma haakt altijd van alles en 2 jaar geleden heeft ze 3 paaseieren voor mij gehaakt met een touwtje eraan om ergens in huis op te hangen.

Het was super mooi weer vandaag. Ik ben samen met een vriendin de stad in geweest. Op het terras gezeten en geluncht bij Bagels&Beans. Het zonnetje was heerlijk!

Speciaal voor Pasen heb ik een een cake tip voor jullie. Namelijk advocaat cake.

Gebruik een standaard cake recept en voeg bij dit recept 7 eetlepels advocaat. Lekker en weer eens wat anders. Het is wel van belang de advocaat mee te mixen in het beslag. Ik heb laagjes advocaat in de cake gedaan en ik merk dat helemaal mee mixen toch beter is voor de smaak.
Uiteraard kun je zelf met de hoeveelheid advocaat spelen. De één houdt van een sterkere advocaat smaak dan de ander.

Wat gaan jullie doen met de paasdagen?

Hele fijne Paasdagen.

Liefs Frances 

SHARE:

1 opmerking

  1. Dankjewel om mijn blog te bezoeken. Ik besloot al snel om jou blog ook eens te bekijken. Die advocaat cake ziet er super lekker uit. Geniet er van en past trouwens perfect bij het mooie weer van vandaag.

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig