zondag 29 mei 2016

Snapshots - Mei 2016 -

Vorige week zondag had ik met een vriendin afgesproken. We hadden nog geen plannen gemaakt maar zaterdag belde ze me op. Ze zei: "Frances is heb wat leuks om te doen zondag." Ze had 2 kaarten voor een Luxury Event bij Paviljoen van de Dame. Om half 12 gingen we heen. Het was warm buiten maar helaas geen zonnetje. Rond 12 uur begon de modeshow. Dit duurde een ongeveer 40 minuten. Daarna maakte we een rondje langs diverse kraampjes. Streek producten, luxe thee, strandkleding. We kozen ervoor om in de ronde stoelen te gaan zitten. Ik had al eens het borrelplankje hier gegeten en was mij heel goed bevallen. Dus vandaag nemen we deze weer. 


Na het evenement gaan we nog even de stad in. Daar ben ik opslag verliefd op deze sportschoenen van Nubikk. Ik besluit ze te kopen!

Op woensdagmiddag zijn Albert en ik samen op pad gegaan. Boodschappen doen omdat we visite krijgen. We hebben bedacht om een tapas avond te organiseren. (oeff veeeeel voorbereiding). We maken kipspiesjes, kleine gehaktballetjes, spare ribs, varkenshaas in rode port saus, dadels met spek, geitenkaas met vijgen chutney, meloen met ham en stokbroodjes met aioli. Als toetje hebben we een brownie gekocht bij lunchroom Pigalle. Daarbij kochten we pecannoten/karamel ijs en verse aardbeien ernaast. Het kostte wel veel werk om zelf tapas te maken maar het resultaat is zeker de moeite waard.


Op donderdag is het eindelijk zover. Donar pakt het landskampioenschap voor de 5e keer. Ze winnen de finale van Zwolle met 1-4. Yess, vrijdag de huldiging op de grote markt. Samen met Linda maken we er een mooi feestje van. Als afsluiting borrelen we bij de drie gezusters op het terras. (lekker warm onder de terrasverwarming).Op zaterdag maken Albert en ik er weer een feestje van. Lekker op het terras zitten in de zon en scooteren naar Zuidlaren. Onderweg neem ik een kijkje bij Kaaphoorn. Ze zijn druk aan het opbouwen. We gaan s'avonds naar het St Tropez Beach House feest. Helaas heb ik hier geen foto's gemaakt. Maar het was gezellig, leuk muziek en HEEEL DRUK.
Frances: Kom Albert, we nemen een selfie. 
Albert: moet dat Frances???

Het was een week vol afspraakjes en uitstapjes. Eigenlijk zou ik afgelopen maandag mn eerste skeeler les hebben. Dit ging niet door ivm de regen. Hopelijk morgen meer geluk.

Ik ben benieuwd of jullie al eens tapas gemaakt hebben. Hadden jullie toen andere gerechtjes klaargemaakt??

X Frances
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ik vind een tapas avondje geweldig!!! Lekker dineren met vrienden. Sangria erbij en slap lullen. Wij maken dezelfde soort gerechten als jij. Wat ik laatst extra had gemaakt was gefrituurde kipfilet. Eerst dippen in ei, dan bloem en vervolgens ham-kaas chips. Verrukkelijk 👌🏾

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mm klinkt lekker! Dat wil ik de volgende keer ook gaan proberen 😋 Misschien nog een lekker dipje erbij! Mmmm...

      Verwijderen

Blogger Template Created by pipdig