vrijdag 10 juni 2016

Happy Friday - Missfalicia.com bestaat 1 jaar -

Hoi Allemaal,

Leuk dat jullie een kijkje komen nemen. De afgelopen 2 weken heb ik weinig op mijn blog geplaatst. Naast mijn werk had ik veel afgesproken met vrienden en van de zon genoten. Hierdoor bleef er weinig tijd over om een blogpost te maken. De zon heeft mij wel geïnspireerd om zelf fruit ijsjes te gaan maken. Ze zijn goed gelukt. Ik moet nog een paar foto's maken en daarna zal ik hierover een blogpost schrijven. 

Eerder deze week ben ik met Albert naar Scheveningen en Den Haag geweest. Dit was een spontaan uitstapje, wat het nog leuker maak. Misschien dat ik hiervan een plog (photo-log) ga maken. Ik wist niet dat Den Haag zo'n gezellige stad was. Gisteren uit eten geweest bij Tapasco in Groningen en daarna naar de bioscoop.De keuze viel op: Alice through the looking glass. Een hele leuke vermakelijke film. Simpel maar boeiend verhaal. Vorige week heb ik World of Warcraft gezien. Ook super tof en heel mooi gemaakt.

Vandaag heb ik tot 17 uur gewerkt. Daarna mn skeelers gepakt en in het park de oefeningen van afgelopen maandag herhaald. Elke maandag volg ik samen met marieke een skeelercursus en vandaag hebben we geoefend. 'T gaat steeds beter. 

Vanavond hadden mijn ouders saté en soep met rijst klaargemaakt. Oh wat was dat lekker...

Nu, met een kopje thee op de bank tv series kijken.

Ik wens iedereen een fijn weekend.

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig