zondag 12 juni 2016

Plog - Scheveningen, Den Haag, eten bij Fat Kee -

Door de week spontaan een dagje naar Scheveningen! Ik heb een Plog gemaakt die dag. Het zonnetje schijnt volop en het is ongeveer 19 graden. De perfecte temperatuur om een dagje op pad te gaan. Rond 11 uur begonnen we met een broodje paling en haring (yummmie). We kopen een kopje thee en kopje koffie bij de Pelikaan en daarna reden we richting Scheveningen.Aangekomen, beginnen we met een wandeling langs de boulevard. Het is rustig en ruimte genoeg om langs alle strand tentjes te slenteren. Onderweg komen we nog een man met papegaaien tegen. 
Uiteindelijk gaan we zitten bij beachclub Bora Bora met een prachtig uitzicht over het strand. Er hangt relaxte sfeer en de stoelen zitten heerlijk. Hier hebben wij ons een aantal uur prima vermaakt. Het strand geeft mij altijd een gevoel van vrijheid. Waarom weet ik niet, maar het strand als uitzicht is geweldig! 


Aan het einde van de middag rijden we verder naar Den Haag. We lopen door China Town. Albert heeft een collega die uit Den Haag komt en vraagt waar we lekker kunnen eten. Remy gaf aan dat Fat Kee DE tent is als je chinees wilt eten. Het is een begrip in Den Haag. 

Voordat we gaan eten wandelen we door nog even door het centrum. Rond 18 uur lopen we bij Fat Kee naar binnen. WOW het is DRUK!!!! De mensen lopen af en aan. Naast het restaurant kun je er ook afhalen. We hebben geluk en na een kwartiertje wachten komt er een tafel vrij. Remy heeft niks te veel gezegd. Het eten is voortreffelijk. Als je hier hebt gegeten wil je niet meer bij een "gewone" chinees eten. Om je vingers bij af te likken..Gedempte Gracht 23/25
2512 AK Den Haag


Rond 10 uur zijn we weer thuis in Groningen. We waren allebei erg onder de indruk van Den Haag. Ik heb niet geweten dat dit zo'n leuke stad was. We gaan zeker nog een keertje terug. 

Welke restaurants raden jullie aan in Den Haag? en wat zijn leuke winkelstraatjes? 

Hebben jullie de facebook pagina van MissFalicia al geliked?  
Klik hier :-) Het lijkt me leuk om jullie daar terug te zien.


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig