vrijdag 22 juli 2016

Shop my style #2
Wat een prachtige dagen hebben we gehad en gaan er nog komen. Yes, ik wordt er helemaal vrolijk van als ik daaraan denk. Degene die mij volgen op Instagram @missfalicia weten dat ik vorige week met mijn camera op pad ben geweest in het park. Het was een mooie zonnige dag met af en toe een heerlijk koel briesje. 

Ik draag een super cute shirtje met palm bomen erop van Modemusthaves. Daarbij draag ik een skinny jeans. Helaas is deze niet meer te koop maar ik heb een alternatief gevonden bij de Zara. De slippertjes komen ook weg bij Modemusthaves en deze kan ik iedereen aanraden die hiervan houdt. Ze lopen lekker en de bandjes voor om je enkel kun je inkorten en passend maken. Ik heb maat 38/39. Van deze pom pom slippers draag ik maat 39. 

Skinny jeans- Zara
Palm Tree Shirt - Modemusthaves
Pom Pom Slippers - Modemusthaves


Ik hoop dat jullie mijn 2e shop my style blogpost leuk vonden. Waarmee zouden jullie deze Pom Pom slippers combineren?

XOXO

Frances

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig