zondag 3 juli 2016

Shop my style #1
Dit is voor mij een ideale werk/date night combinatie. Soms ga ik vanuit het werk direct door de stad in om met vrienden of om met Albert een hapje te eten. De schoenen heb ik gekocht bij van Arendonk in Groningen. Omdat de hak niet hoog is zijn deze schoenen super comfortabel. Op dit moment zijn ze in de sale (yessss). Ik combineer deze schoenen met een donkerblauwe broek en zwarte top. Daaroverheen een lang wit vest.

De broek en de zwarte top die ik draag zijn niet meer te koop. In de linkjes hieronder heb ik 2 soortgelijke kledingstukken gevonden. 

één van mijn favoriete kledingstukken is dit witte vest. Je kunt het overal mee combineren. Dit vest is van het merk Envy en is te koop bij Josefienz in Paterswolde. Josefienz is een ontzettend leuke winkel. De kleding is exclusief en niet overal verkrijgbaar daarnaast verkoopt ze ook schoenen, tassen en accessoires. En om niet te vergeten, het is er altijd gezellig!

Donkerblauwe broek H&M
Zwarte top H&M
lang wit vest Envy
zwarte pumps Peter Kaiser

Wat is jullie perfecte werk/date night combinatie ?

XO Frances
@missfalicia 
SHARE:

1 opmerking

Blogger Template Created by pipdig