zondag 17 juli 2016

Snapshots - Colorful Ibiza en meer -

Deze keer heb ik snapshots van de afgelopen 3 weken. Ik begin op zaterdag 2 juli. Eens in de zoveel tijd gaan we een dagje op pad met opa en oma. Dit keer naar Pieterburen en een sierviskwekerij. Ook al heb je geen vijver of vissen nodig, het is erg leuk om hier een kijkje te nemen. Middagje Pieterburen.


Onderweg naar Pieterburen komen we een familie zwarte zwanen tegen. Ik had nog nooit een zwarte zwaan in het echt gezien. Ik vond ze erg indrukwekkend.

Avond naar de Sneak. Was een verrassende film. Marauders met Bruce Willis. Spannend en goed verhaal. 
Op woensdagmiddag 6 juli ben ik vrij en gaan Albert en ik de stad in. We kopen alvast een boekje om te kijken of Ibiza ons wat lijkt. Waarschijnlijk gaan we daarheen op vakantie.
Op zaterdag ochtend werd ik blij verrast met deze prachtige bos bloemen. Pioenrozen en roze!! love it!
s'middags een drankje gedaan met een collega bij Kaaphoorn. Er was ook een hippie markt maar die stelde niet zoveel voor.
S'avonds is er een feestje. Ook bij Kaaphoorn. Colorful Ibiza. Met een paar items maak ik mijn zwarte jurk meer Ibiza Style.
We gaan met z'n drie├źn. Rond 21uur zijn we er en rond 00.00 uur houden we het voor gezien. Het was heel leuk. Kletsen, muziek luisteren, dansen en mensen kijken. Iedereen kleed zich op z'n eigen manier naar het thema van de avond. Leuk om te zien!


De volgende ochtend hebben we feest omdat oma jarig is geweest. 85 jaar! Met de hele familie gaan we lunchen bij Nihao in het Stadspark. Het was een prachtige dag en super gezellig.

Zoals het nu lijkt hebben we vandaag en de komende dagen een heerlijk zomers zonnetje. Hebben jullie nog plannen vandaag?

XO Frances
@missfalicia 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig