zaterdag 3 september 2016

Mijn kamerplanten collectie - geïnspireerd door Estée Lalonde -

Laat ik beginnen met het feit dat planten/bloemen nooit een lang leven hebben bij mij. Ik doe mijn best maar helaas heb ik geen groene vingers. Recent bekeek ik een youtube video van Estée Lalonde. Hier vertelt ze over haar planten collectie. Dit vond ik best interessant en heeft mij aangezet om ook kamerplanten te nemen. Haar video heb ik hieronder gelinkt.


Ik besluit om naar tuinland te gaan. Daar weet ik zeker dat ze de cactussen/planten hebben die ik mooi vind. Er is heel veel keus en dit maakt het moeilijker om te kiezen. Uiteindelijk neem ik 7 cactussen mee, 1 bonsai boompje, 1 orchidee, 1 vetplant genaamd jurassic park (stond op het kaartje) en 1 plant waarvan de naam onbekend is.

Thuis heb ik nog allerlei potjes, ik koop ook speciaal potgrond voor cactussen om deze te verpotten. 
Tip: draag handschoenen, cactussen steken enorm.

Alle planten hebben een mooi plekje gekregen in de woonkamer. Het maakt alles een stuk levendiger en het oogt gezellig! Een week later ben ik bij de Ikea geslaagd voor een aantal succulents en 1 grote kamerplant voor in de hoek.
Hopelijk houden deze planten het lang vol en kan ik hier nog jaren van genieten. Hebben jullie ook planten in huis? Welke is jullie favoriet?

XO

Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig