zaterdag 24 september 2016

Snapshots en vakantie - blog update -


De afgelopen weken zijn vrienden en familie op vakantie geweest en heb ik de leukste vakantie verhalen gehoord en vakantiefoto's voorbij zien komen. De ene nog mooier dan de andere. Prachtige stranden, blije gezichten en lekker eten! Het is altijd leuk om te horen dat je vrienden en familie mooie dagen hebben gehad.  Gelukkig was het hier in Nederland ook prachtig weer en heb ik daar na werktijd volop van kunnen genieten. Over werk gesproken, sinds ongeveer 2 weken hebben we een lunchmanager. Ze maakt voor het personeel heerlijke lunches klaar. Sandwiches, salade, wraps en soep. Elke dag weer verheugen ik en mijn collega's ons op de lunch... yum. Vorige week hadden we trouwens een personeelsfeest. Super goed geregeld, bbq met allerlei lekkers en een cocktail workshop.

Maargoed, ik dwaal af. Van de afgelopen weken heb ik een paar snapshots gemaakt. Die kun je hieronder vinden. Het kan zijn dat de komende 3 weken geen nieuw artikel online komt. Dit heeft te maken met mijn vakantie. In de tussentijd zal ik foto's plaatsen op mijn Instagram account @missfalicia. Ondertussen ben ik druk bezig met nieuwe artikelen en een DIY. Mochten jullie graag iets willen zien op mijn blog dan zijn tips en ideetjes van harte welkom. 

Picknick in het Stadspark.

Broodje eten bij Feliz Fine Food.


Bootje varen bij de Friesche Veense plassen.
Drankje op het terras nadat we heerlijk hebben gegeten bij De Pijp.
Ja, dit gebeurd niet vaak. Op de fiets naar het werk.
Motorcross wedstrijd in Veendam.

XO Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig