zaterdag 7 januari 2017

Long time no see - Happy 2017 -
Kan het nog....? Ja, denk het wel. GELUKKIG NIEUW JAAR !!!

Het voelt eeuwen geleden dat ik voor het laatst een bericht geplaatst heb. Het basketbal seizoen is weer begonnen, ik heb ondertussen 8 schaatslessen gehad, het is winter, kerst is geweest en 2017 is net begonnen. Eigenlijk is het afgelopen jaar voorbij gevlogen. Oud&Nieuw was een prachtige avond met familie en veel (ja heel veel) vuurwerk. Albert en ik gingen op 31 december vuurwerk ophalen in Stadskanaal. Ik schrok me dood want de achterbank moest plat. Zoveel vuurwerk was er besteld. Allemaal siervuurwerk, wat prachtig was om naar te kijken.

Afgelopen week hebben we een slowjuicer aangeschaft. Een goed begin van het nieuwe jaar.  In de ochtend maak ik een super gezond sapje om de dag mee te beginnen. Dit doe ik nu een paar dagen en ik kan niks anders zeggen dan, WAUW! Ik ben helemaal verliefd op dit apparaat. Een sjowjuicer is ons (mijn) goede voornemen voor 2017. We zijn op dit idee gekomen toen we op Ibiza waren. Daar kon je in elke lunchroom we een vers (groente)sapje bestellen. En stuk voor stuk, heerlijk van smaak. 

Hebben jullie goede voornemens? 

Frances


Ps: hebben jullie al uit het raam gekeken? De straten zijn prachtig wit <3 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig