vrijdag 24 februari 2017

Lunchroom Metropolitain - Hotspot in Amsterdam -Toen ik vorige week in Amsterdam was met Albert hebben we s'middags een broodje gegeten bij Metropolitain (op aanraden van een vriendin). Buiten staan allemaal tafeltjes met stoelen en 2 barretjes met barkrukken. Omdat het prachtig weer is die dag zitten veel mensen buiten te lunchen. Het oogt ontzettend gezellig. Omdat ik het nogal snel koud heb zijn wij binnen gaan zitten. Binnen is het gezellig en knus. Leuke inrichting met een bank in de hoek en een leestafel in het midden.


Metropolitain staat bekend om hun French toast. Deze wil ik zeker nog een keer proberen. Omdat ik meer trek had in hartig koos ik een burger en Albert nam Eggs Norwegian. Beide een hele goede keus. Heerlijk! Omdat er zoveel lekkers op de kaart staat was het wel lastig om een keuze te maken. Maar ook een goede reden om weer een keertje terug te komen. Hebben jullie al eens bij Metropolitain gegeten? Zijn er ook andere lunchrooms in Amsterdam die jullie aanraden? 

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en tips.


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig