donderdag 16 februari 2017

Winter musthaves voor binnen en buiten


Zo is het buiten 10 graden en ineens is het 1 graad. De winter is nog lang niet voorbij. Hoe kom jij de winter door? Lees nu mijn musthaves voor binnen en buiten.

Winter musthaves voor buiten.
Koud, regen, wind! Dit is kort samengevat onze winter. Ik kan niet zonder een sjaal, warme muts en regenlaarzen. Daarnaast gebruik ik vaak mijn thermosbeker als ik een dagje op pad ga. Voor de echte kouwkleumen onder ons (waaronder ik zelf) zijn handschoenen natuurlijk ideaal met daarbij een setje handwarmers. De thermosbekers van Starbucks zijn geweldig en je drankje blijft lang warm. Hunter heeft prachtige regenlaarzen en voor mutsen en sjaals zou ik zeker een kijkje nemen bij Esprit. 
Winter musthaves voor binnen
Kachel aan, kaarsje aan, sloffen aan, Netflix aan, dekentje over en een kopje winter thee. Mijn ultieme winter avond. Op dit moment kijk ik graag naar Designated Survivor, The Walking Dead, The Blacklist en ik wacht ongeduldig op het nieuwe seizoen van Suits.
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Ik kan ook niet wachten op SUITS !!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog even geduld!! Volgens mij komt t met een paar maanden op netflix :-) :-) hihi

      Verwijderen

Blogger Template Created by pipdig