donderdag 2 maart 2017

Favorieten - Februari 2017-

 Drinken: Winterthee
Heerlijk deze tijd van het jaar. Ik had deze thee ook al genoemd in mijn winter musthaves. Pickwick brengt deze thee elk jaar weer opnieuw uit in de winter en elk jaar weer is het een succes.


Drinken: Ginger Ale
Toen Albert en ik vorig jaar een dagje naar Scheveningen waren dronken we aan het strand een heerlijke biologische gingerale van het merk … Heerlijk! Toevallig kwamen we deze flesjes weer tegen in de winkel Marqt in Amsterdam. We hebben een paar flesjes mee naar huis genomen. Super lekker. Oa te koop bij Ekoplaza.


Film: John Wick 2
Een mooie snelle keiharde actiefilm. Niet te moeilijk maar wel tof in elkaar gezet. Deel 1 is net zo tof en het is niet perse nodig om deel 1 eerst te kijken. Een film met diepe gesprekken is het niet. Dus als je daarvan houdt zou ik dit niet aanraden.

Film: Lion

Dit is een film die iedereen gezien moet hebben. vorige week heb ik hier een blogpost over geschreven.

App: Duolingo
Via een collega ben ik op de app Duolingo gekomen. Een hele leuke app voor het leren van een vreemde taal. Door middel van spraak, grammatica en gehoor leer je een taal naar keuze. Ik ben begonnen met Frans. Het gebruik van de app is gratis. Je kunt wel aankopen doen als je de app gedownload hebt maar dit is niet nodig om de lesjes te kunnen maken.


Netflix serie: Designated Survivor
Spannende Netflix serie over de regering van Amerika. Het begin is direct spannend.Makeup: YSL cushion foundation
Ik was verkocht door de verpakking maar het product zelf is ideaal. Als je de juiste kleur koopt en je gebruikt het bijgevoegde sponsje ben je in de ochtend super snel kaar met je makeup. Het geeft een lichte dekking. TOP. oa verkrijgbaar bij Douglas. 
Het complete product
Een refill 

Tech: Mijn Imac
Ik wist niet dat je verliefd kon zijn op een computer, maar het kan echt!! Ben zo blij met mijn Imac. Het werkt allemaal perfect. Het is wel even wennen als je Windows gewend bent maar ik krijg het al aardig onder de knie. Het toetsenbord typt geweldig. De muis is fijn. Ik kan er geen slecht woord over zeggen.Food: Mad saus
Ik heb de ouderwetse mad saus opnieuw ontdekt. Mmm heerlijk met zelf gebakken franse frietjes uit de oven! Love it. Verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Welke items hebben jullie de afgelopen maand herondekt?

XO Frances


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig