vrijdag 10 maart 2017

Recept - Biologische kokosmakronen -

Hi food liefhebbers,
Vandaag deel ik een recept voor kokosmakronen. Mijn nicht en tante hebben laatst heerlijke kokos makronen gebakken. Ze waren ontzettend goed gelukt. Ik weet niet precies waar ze het recept vandaag hebben gehaald maar ik wist 1 ding zeker. Dit recept wil ik ook om zelf nog eens te maken. Ik heb een paar keer getest met de hoeveelheden en ik vind ze in deze verhouding het lekkerst. Ik heb gekozen voor biologische ingredienten.

Ingredienten
- 3x eiwit
- 150 gram suiker
- 200 gram kokosrasp
Meng de droge ingredienten met elkaar in 1 kom. Voeg de 3 eiwitten toe en roer dit door. Laat het mengsel eventjes rusten. Maak daarna kleine bolletjes. Ik maak hier ongeveer 10 koekjes van maar je kunt hier ook 15 kleinere koffiekoekjes van maken. Verdeel de bolletjes op een bakplaat en stop ze in een voorverwarmde oven op 200 graden. Ze zijn na ongeveer 12 minuten - 15 minuten klaar.

Dit recept is super handig om te maken als je moet trakteren (op je werk bijvoorbeeld). Het is heerlijk, zelf gemaakt en ook nog eens super simpel :-)

XO Frances
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig